середа, 3 вересня 2014 р.

Звіти по допомозі бійцям АТО від ГО "Поділля" - за підтримки Анатолія Артемчука


Кожного дня ми отримуємо нові звістки з фронту і розуміємо - війна не скінчилась, але люди чомусь стали пасивніше підтримувати своїх Героїв.

Війна на сході нашої країни набирає нових обертів і стає все складнішою. Емоційне та фізичне виснаження наших бійців та прихід сніжної зими зовсім не грає на нашу користь.

Саме зараз хлопцям, як ніколи, потрібна підтримка: чи то теплими речами, чи теплим словом.

Громадська організація „Поділля” на чолі з Анатолієм Артемчуком, як завжди, не лишається осторонь і робить все можливе аби підтримати військових на східному фронті України. І цього разу ми відправили трав'яний чай власного виробнитва, аби наші Герої зміцнювали імунітет і не хворіли.

Будьте здоровими, наші Рідні!




23.07.2014


Зараз у скрутний для країни час, коли Україна фактично перебуває у стані війни з Росією, сім’ї загиблих та поранених бійців все дужче потребують допомоги з боку держави. Але часто стикаючись віч-на-віч з проблемами, не отримують обіцяної допомоги. В цій ситуації допомагають прості люди, організації та спілки, тому що хто як не ми допоможемо один одному у біді.

Члени ГО “Поділля” не залишились байдужими до горя матерів, сини яких були поранені під час бойових дій на Сході нашої країни та 23 липня 2014 року надали матеріальну допомогу матерям Косовій Оксані Степанівні, сину якої лікарі вже ампутували праву ногу та Федорин Руслані Арсентовні, син якої також був важно поранений у боях. Щиро бажаємо їм якнайшвидшого одужання та міцного здоров’я їхнім сім’ям!


________________________________


Не залишаймося байдужими до справжніх Героїв України!
04.08.2014


26-річного капітана 8 окремого полку спеціального призначення, що базується у Хмельницькому, Олександра Петраківського поранили у голову 20 липня поблизу села Щастя Луганської області. Чоловікові у голову влучив осколок.

Зараз же спецпризначенець Олександр Петраківський у комі. Загальна сума лікування становить 150 тисяч євро.

Ми, члени громадської організації “Поділля”, не залишаємось осторонь горя наших українських бійців, які своїми мужніми спинами обороняють рідну землю і сьогодні, 4 серпня, надали матеріальну допомогу для подальшого лікування хмельничанина.

Молимось за нього і за всю Україну!

____________________________________

27 червня 2014 року представники ГО “Поділля” Жабокрицький Євген та Жабокрицька Лілія надали благодійну допомогу у розмірі 7 тис гривень особовому складу підрозділу 30 окремої Новоград-Волинської механізованої бригади, яка перебуває в Луганській області та приймає активну участь в АТО.

Підтримай Українську армію!
_______________________________________


14 липня 26-річний Ігор Лук'янець з товаришем пішли у розвідку на позиції терористів на Луганщині, вніслідок чого Ігор отримав наскрізне поранення живота, внутрішніх органів, кісток тазу і втратив багато крові. Зараз хлопець бореться за життя у реанімації Київського військового госпіталю.

Зараз стан хлопця вкрай тяжкий. Українські лікарі з такими страшними травмами зіткнулися вперше. Досвід подібних надскладних операцій є закордоном.

Члени ГО "Поділля" також приєдналися до збору коштів для транспортування Ігоря Лук'янця до Німеччини або Ізраїлю та подального лікування важкопораненого. Тому що зараз допомога волонтерів, небайдужих людей, громадських об'єднаннь та організацій - це єдий шанс зберегти молодому бійцю життя!










___________________________________

Вчора вони воювавали за нас. Сьогодні ж потребують нашої допомоги!




14 серпня 2014 року представники ГО “Поділля” надали допомогу ще двом пораненим у зоні АТО:

- бійцю 25-ї Дніпрпетровської повітряно-десантної бригади Конфєткіну Антону, 1994 р.н., який під час бойових дій отримав тяжкі поранення та зараз знаходится в Харківському військовому шпиталі в дуже тяжкому стані;



- 22-річному Сухарєву Олегу Ігоревичу, командиру першого відділення розвідвзводу батальйону "Айдар", який зазнав важких поранень у ногу (втрата м’язів) та руку (втрата м’язів, ураження нерва).




Члени ГО “Поділля” щиро сподіваються, що українці також не залишаться байдужими до долі цих молодих хлопців. Бажаємо їм здоров’я та скорішого одужання!

Немає коментарів:

Дописати коментар